A valóság a tejről

Valóság a tejről. A tej tényleg a feketeleves ? Most már igyuk vagy ne igyuk ? Melyik épeszű emlős szopik még felnőtt korában is - ráadásul egy másik faj tejét ? Tényleg több kárt okoz, mint hasznot ? Akkor mégis miért ilyen népszerű ?

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Váladék-termelődés, légúti nehézségek, allergia, bélgörcs

2007.10.07. 12:34 Expert


Dr Norman W. Walker szerint nagyon könnyű felismerni a legnagyobb tejfogyasztókat: ők azok akik legtöbbet szenvednek a megnövekedett nyálkatermelődés miatt, pl. 'folyó orr', sok krákogás, nehezebb légzés.
A tej allergiái bizonyos gyermekeknél jelentkeznek a leghevesebben: szinusz problémák, asztma súlyosbodása, hasmenés, vas hiány (a tehéntej sokkal kevesebb vasat tartalmaz mint az emberi tej) okozta vérszegénység és erős bélvérzés, fáradtság, viselkedés-zavarok formájában. A hat éven aluliak krónikus fül fertőzésének kb 40 %-át a tej allergiái okozzák dr. Julian Whitaker orvos szerint.

Forrás: http://www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/tej.htm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feketeleves.blog.hu/api/trackback/id/tr39188896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása